Top

PAYROLLING VOOR IEDEREEN

Profiteer nu
VAN ONZE LAGE PAYROLLFACTOR

Vraag informatie en prijzen op
  • Payrolling tegen lage kosten
  • Hoge kwaliteit service
  • Ook mogelijkheden op uitzendbasis
  • Payrolling voor alle bedrijven

ONS TEAM

De medewerkers van Payrollforall

Ernst Jan Fransz: financieel manager – directeur

Ik ben Ernst Jan Fransz en vanaf de start verbonden aan Payrollforall. Ik ben 32 jaar en woonachtig in Zevenaar. Ik heb de HBO studie Small Business & Retail Management met succes afgerond in 2008 en ben hierna bij het afstudeerbedrijf (administratiekantoor) in dienst getreden. Vervolgens heb ik nog de nodige werkervaring opgedaan bij een NEN 4400-1 inspectie instelling.
Bij Payrollforall B.V. ben ik verantwoordelijk voor de gehele administratie en de dagelijkse bedrijfsvoering. Naast het werken besteed ik veel aandacht aan mijn vriendin, dochter, familie, vrienden en sport. 
Lisanne Lageschaar: backoffice consultant

Ik ben Lisanne Lageschaar en vanaf 1 maart 2017 ben ik werkzaam bij Payrollforall B.V. Ik ben 27 jaar en woonachtig in Groenlo. In 2014 heb ik de HBO opleiding Human Resource Management aan het Saxion te Enschede succesvol afgerond. Na diverse ervaringen op een reguliere HRM afdeling ben ik de uitzendbranche ingerold. Een dynamische branche waarin je snel en veel leert en waarin ik de kans heb gekregen om mijn SEU en VCU diploma te behalen.

Bij Payrollforall B.V. ben ik verantwoordelijk voor de verwerking van de gehele salarisadministratie voor het externe personeel.  Ik ben te typeren als betrokken, proactief en ambitieus. In mijn werk bij Payrollforall B.V. staat collegialiteit hoog in het vaandel. Samen bereik je immers meer!
Nicolette Dominicus: backoffice consultant

In januari 2017 ben ik gestart bij Payrollforall. Hier onderhoud ik de contacten met diverse klanten. De afgelopen 30 jaar ben ik werkzaam geweest in diverse functies binnen de uitzendbranche. Ik zou mezelf omschrijven als een enthousiaste doorzetter, die het leuk vind om binnen de dynamische omgeving van Payrollforall servicegericht aan het werk te zijn.
Evert Geurts: sales manager

Ik ben sinds 2004 met veel plezier actief in de uitzendbranche en ben  in december 2016 begonnen  als salesmanager voor Payrollforall uit Zevenaar. Payrolling is niet meer weg te denken uit de huidige markt en zal ook de komende jaren nog flink blijven doorgroeien. Ik ben in het verleden lang actief geweest bij een succesvol uitzendbureau waar ik werkte als relatiemanager voor de grotere accounts. Als ik een ding daar heb geleerd is het wel “ doen wat je beloofd “. Mijn collega’s van Payrollforall onderstrepen deze visie en ik voel me daarom als een vis in het water bij deze mooie en jonge organisatie. Wij zijn klaar voor toekomst, een dynamisch team en de modernste technieken zullen daarbij een cruciale rol spelen. Het motto “ doen wat je beloofd “ zal altijd een speerpunt blijven voor alle mensen die actief betrokken zijn bij Payrollforall.
Zuzanna Kromhout: job coach

Sinds 2017 is Zuzanna actief als job coach bij Payrollforall.
Bas van den Bogaard: vakantiekracht

Mijn naam is Bas van den Bogaard. Ik ben 20 jaar oud en ik ben op het moment vakantiekracht liep eerder stage bij Payrollforall. De opleiding Bedrijfsadministrateur heb ik afgerond. Deze opleiding volgde ik op het Graafschap College te Doetinchem.  Hiervoor heb ik een jaar de opleiding Accountancy gedaan op de HAN. Ik ben hiermee gestopt omdat het toch niet helemaal mijn ding was. Bij Payrollforall heb ik een goed beeld gekregen van de praktijkgerichte kant van de administratiebranche. Ik ben te omschrijven als een betrouwbare optimist die veel initiatief toont.