Top

GOEDKOPE PAYROLLING VOOR IEDEREEN

Profiteer nu
VAN ONZE LAGE PAYROLLFACTOR

Vraag informatie en prijzen op
  • Payrolling tegen lage kosten
  • Hoge kwaliteit service
  • Ook mogelijkheden op uitzendbasis
  • Payrolling voor alle bedrijven

ONS TEAM

De medewerkers van Payrollforall

Lisanne Lageschaar: backoffice consultant
Ik ben Lisanne Lageschaar en vanaf 1 maart 2017 ben ik werkzaam bij Payrollforall B.V. Ik ben 26 jaar en woonachtig in Groenlo. In 2014 heb ik de HBO opleiding Human Resource Management aan het Saxion te Enschede succesvol afgerond. Na diverse ervaringen op een reguliere HRM afdeling ben ik de uitzendbranche ingerold. Een dynamische branche waarin je snel en veel leert en waarin ik de kans heb gekregen om mijn SEU en VCU diploma te behalen.

Bij Payrollforall B.V. ben ik verantwoordelijk voor de verwerking van de gehele salarisadministratie voor het externe personeel.  Ik ben te typeren als betrokken, proactief en ambitieus. In mijn werk bij Payrollforall B.V. staat collegialiteit hoog in het vaandel. Samen bereik je immers meer!
Evert Geurts: sales manager
Ik ben sinds 2004 met veel plezier actief in de uitzendbranche en ben  in december 2016 begonnen  als salesmanager voor Payrollforall uit Zevenaar. Payrolling is niet meer weg te denken uit de huidige markt en zal ook de komende jaren nog flink blijven doorgroeien. Ik ben in het verleden lang actief geweest bij een succesvol uitzendbureau waar ik werkte als relatiemanager voor de grotere accounts. Als ik een ding daar heb geleerd is het wel “ doen wat je beloofd “. Mijn collega’s van Payrollforall onderstrepen deze visie en ik voel me daarom als een vis in het water bij deze mooie en jonge organisatie. Wij zijn klaar voor toekomst, een dynamisch team en de modernste technieken zullen daarbij een cruciale rol spelen. Het motto “ doen wat je beloofd “ zal altijd een speerpunt blijven voor alle mensen die actief betrokken zijn bij Payrollforall.
Yasmine Ezgi: stagiaire
Mijn naam is Yasemin Ezgi, ik ben 19 jaar en loop stage bij Payrollforall. Dit doe ik voor mijn opleiding Financieel Administratief medewerker. Door hier stage te lopen hoop ik op een beter beeld van het financiële en administratieve kant. Hiervoor heb ik de opleiding Detailhandel gevolgd en afgerond. Hoewel ik het leuk vond om klanten te helpen en te adviseren in de kledingbranche, merkte ik dat ik daar niet op de juiste plek zat. Daardoor ben ik na het afronden van mijn opleiding Detailhandel, opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. De opleiding Financieel Administratief medewerker sprak mij het meest aan, op dit moment zit ik in mijn eerste leerjaar van de opleiding Financieel Administratief medewerker niveau 3/4.
Nicolette Dominicus: backoffice consultant
In januari van dit jaar ben ik gestart bij Payrollforall. Hier onderhoud ik de contacten met diverse klanten. De afgelopen 30 jaar ben ik werkzaam geweest in diverse functies binnen de uitzendbranche. Ik zou mezelf omschrijven als een enthousiaste doorzetter, die het leuk vind om binnen de dynamische omgeving van Payrollforall servicegericht aan het werk te zijn.
Ernst Jan Fransz: financieel manager – directeur
Ik ben Ernst Jan Fransz en vanaf de start verbonden aan Payrollforall. Ik ben 31 jaar en woonachtig in Zevenaar. Ik heb de HBO studie Small Business & Retail Management met succes afgerond in 2008 en ben hierna bij het afstudeerbedrijf (administratiekantoor) in dienst getreden. Vervolgens heb ik nog de nodige werkervaring opgedaan bij een NEN 4400-1 inspectie instelling.
Bij Payrollforall B.V. ben ik verantwoordelijk voor de gehele administratie en de dagelijkse bedrijfsvoering. Naast het werken besteed ik veel aandacht aan mijn vriendin, dochter, familie, vrienden en sport. 

Wat zeggen anderen over Payrollingforall

    

Mijn salarisadministratie en alles wat daarmee samenhangt heb ik uitbesteed aan Payrollforall. Ik heb er letterlijk geen omkijken meer naar.

PAYROLLING VOOR ALLE ORGANISATIES

Payroll beveiliging

BEVEILIGING

Payroll horeca

HORECA

Payroll agrarisch

AGRARISCH

Payroll metaal

METAAL

Payroll dienstverlening

DIENSTVERLENING

Payroll callcenter

CALLCENTERS

payroll-uitzendorganisatie

UITZENDORGANISATIES