Top

PAYROLLING VOOR IEDEREEN

Profiteer nu
VAN ONZE LAGE PAYROLLFACTOR

Vraag informatie en prijzen op
  • Payrolling tegen lage kosten
  • Hoge kwaliteit service
  • Ook mogelijkheden op uitzendbasis
  • Payrolling voor alle bedrijven

WAT IS PAYROLLING?

Onze payroll diensten zorgen voor een totale ontzorging voor u als ondernemer

Wat is payrolling

Samenwerken met Payrollforall betekent dat wij feitelijk het juridisch en administratief werkgeverschap van u overnemen met alle verplichtingen die daar bij horen. U betaalt op basis van de daadwerkelijk gewerkte uren en wij betalen uw medewerkers uit, precies op tijd en volgens de afspraken. Daarnaast zijn het afdragen van premies, pensioenopbouw, belasting en verzekeringen allemaal onze verantwoordelijkheid.

Er zijn nog meer voordelen. Bij payrolling geldt dat in geval van ontslagprocedures of bij ziekte u niet langer verantwoordelijk bent voor de financiële risico’s. Die liggen namelijk bij ons.

Vakantie-uitkering in de maand mei? Ook dat is onze taak als aanbieder van payroll diensten en deze wordt in het jaar opgebouwd binnen het afgesproken tarief.

Het mooie van onze payroll dienstverlening is dat u gewoon blijft beschikken over uw eigen vertrouwde medewerkers, die zich thuis zullen voelen in uw organisatie,  terwijl een solide partner zorgdraagt voor alle juridische en  administratieve verplichtingen én deze stipt uitvoert.

U werft en selecteert zelf de medewerkers die u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Daarmee verzekert u zich van optimaal flexibel inzetbaarheid van uw medewerkers tot maximaal 5,5 jaar. Dat is 3,5 jaar langer dan wanneer de medeweker op úw loonlijst staat!  Ideaal voor bedrijven die hun medewerkers geen jarenlange zekerheid kunnen bieden, maar tegelijkertijd wel goed werkgeverschap hoog in het vaandel hebben staan.

  Payrollforall – wij weten wat u beweegt.

Wat zeggen anderen over Payrollingforall

    

Mijn salarisadministratie en alles wat daarmee samenhangt heb ik uitbesteed aan Payrollforall. Ik heb er letterlijk geen omkijken meer naar.

lees de volledige referentie

PAYROLLING VOOR ALLE ORGANISATIES

Payroll beveiliging

BEVEILIGING

Payroll horeca

HORECA

Payroll agrarisch

AGRARISCH

Payroll metaal

METAAL

Payroll dienstverlening

DIENSTVERLENING

Payroll callcenter

CALLCENTERS

payroll-uitzendorganisatie

UITZENDORGANISATIES