Top

PAYROLLING VOOR IEDEREEN

Profiteer nu
VAN ONZE LAGE PAYROLLFACTOR

Vraag informatie en prijzen op
  • Payrolling tegen lage kosten
  • Hoge kwaliteit service
  • Ook mogelijkheden op uitzendbasis
  • Payrolling voor alle bedrijven

Beveiliging. Er is steeds meer behoefte aan goed opgeleide professionele beveiligers.

 

De drukte in de beveiligingssector is vaak lastig te voorspellen. De ene week kunt u makkelijk toe met een vaste kern van medewerkers. De volgende week weet u werkelijk niet waar u de mensen vandaan moet halen. Vaak zijn de pieken seizoensgebonden. In de zomer is er nu eenmaal veel te doen: festivals, popconcerten en sportwedstrijden. Allerlei recreatieve evenementen en bijeenkomsten waar de overheid als voorwaarde stelt dat er bevoegde en  goed opgeleide beveiligers ter plaatse zijn om alles in goede banen te leiden en het publiek waar nodig te beschermen

Als ondernemer in de beveiligingssector kunt u de mensen leveren, en wij zorgen voor een adequate verloning op basis van een payroll constructie. Wij voeren  alle loon-administratieve taken uit zodat u zich kunt bezighouden met de ontwikkeling uw organisatie. En dat tegen zeer redelijke kosten.

Met payrolling loopt u geen enkel risico.

U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.  U loopt geen financieel risico. U kunt uw personeel langer flexibel verlonen terwijl hun belangen bij ons in goede handen zijn. Wij verlonen conform de geldende cao; correct en stipt op tijd. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar voor uw medewerkers en wij betrachten de grootst mogelijke zorgvuldigheid in onze processen.