Top

PAYROLLING VOOR IEDEREEN

Profiteer nu
VAN ONZE LAGE PAYROLLFACTOR

Vraag informatie en prijzen op
  • Payrolling tegen lage kosten
  • Hoge kwaliteit service
  • Ook mogelijkheden op uitzendbasis
  • Payrolling voor alle bedrijven

Uw payrolling bedrijf

Payrollforall is uw goedkope payroll bedrijf in Zevenaar. Met onze payrolldiensten nemen wij u alle administratieve taken uit handen. Daarmee krijgt u de ruimte om uw personeelsbestand langdurig flexibel in te zetten. U werkt met uw eigen vertrouwde medewerkers, zonder de papieren rompslomp die daarbij komt kijken.

Wij onderscheiden ons van andere aanbieders als een betrouwbare partner op het gebied van flexibele personeelsdiensten en arbeidsbemiddeling. Ons goedkope payrolling bedrijf uit Zevenaar heeft jarenlange ervaring op het gebied van administratieve dienstverlening. Daarnaast beschikken wij over een uitvoerige marktkennis.

Hoe werkt het precies? Als werkgever werft en selecteert u zelf de werknemers die u nodig heeft. Payrollforall neemt vervolgens het juridisch en administratief werkgeverschap van u over, inclusief alle verplichtingen die daar bij komen kijken. U betaalt op basis van de daadwerkelijk gewerkte uren en wij betalen uw medewerkers uit. Ook het afdragen van premies, pensioenopbouw, belasting en verzekeringen zijn onze verantwoordelijkheid. Wij voeren onze verplichtingen stipt uit. U blijft dus beschikken over uw vertrouwde medewerkers, zonder dat u naar het papierwerk hoeft om te kijken.

Op dit moment kunnen werkgevers hun medewerkers maximaal drie keer in twee jaar een arbeidsovereenkomst aanbieden. Met Payrollforall verzekert u zich van optimale, flexibele inzetbaarheid van uw medewerkers tot maximaal 5,5 jaar. Dat is dus 3,5 jaar langer dan wanneer de medewerkers op uw eigen loonlijst staan! Dit is een ideale constructie voor bedrijven die hun medewerkers geen jarenlange zekerheid kunnen bieden, maar die tegelijkertijd wel goed werkgeverschap hoog in het vaandel hebben staan.