Top

PAYROLLING VOOR IEDEREEN

Profiteer nu
VAN ONZE LAGE PAYROLLFACTOR

Vraag informatie en prijzen op
  • Payrolling tegen lage kosten
  • Hoge kwaliteit service
  • Ook mogelijkheden op uitzendbasis
  • Payrolling voor alle bedrijven

“Payrollforall voelt als een verlengstuk van mijn eigen bedrijf. Het zijn onze collega’s op afstand…”

Directeur-eigenaar van een zelfstandig uitzendbureau in het midden van het land.

“Wij zijn een allround uitzendbureau en bestaan sinds 1998. We kunnen onze opdrachtgevers op vrijwel alle functies en niveaus binnen hun organisatie voorzien van de juiste medewerkers. Met een team gemotiveerde en enthousiaste  mensen werken we hard om te zorgen dat alles goed verloopt en denken we actief mee met onze opdrachtgevers.

De wet- en regelgeving rond het uitzenden zijn echter voortdurend aan veranderingen onderhevig.  Het kost veel tijd en moeite om daarin bij te blijven. Bovendien is ook het administratieve proces in onze sector tijdrovend en dit alles wilden we graag uitbesteden om meer energie te kunnen steken in de dingen waar we echt goed in zijn: onze opdrachtgevers optimaal bedienen door de juiste medewerkers voor hen te werven en te selecteren en deze goed te begeleiden.

Na lang nadenken besloten we het hele administratieve traject inclusief backoffice activiteiten uit te besteden en gingen op zoek naar de juiste partner. We kozen voor een groot landelijk werkend bedrijf. Dat viel tegen. De procedures waren omslachtig en kostten veel tijd,  daarnaast werden er veel fouten gemaakt en dat leidde natuurlijk tot ergernis en klachten, ook bij onze klanten. Heel vervelend. Dit wilden we niet.

Via via ben ik toen in contact gekomen met Ernst Jan Fransz van Payrollforall.  Wat mij direct opviel was dat hij en zijn medewerkers onze bedrijfsprocessen door en door kennen. Dat komt omdat zij zelf een achtergrond in de uitzendwereld hebben en dus precies begrijpen hoe wij werken, wat er voor ons belangrijk is en wat wij nodig hebben.

De medewerkers zijn vriendelijk, zeer ter zake kundig en niet onbelangrijk: zeer goed bereikbaar. De lijnen zijn kort. Als we een vraag hebben krijgen we direct de juiste persoon aan de telefoon en wordt er actie ondernomen. Dat waarderen wij en onze medewerkers enorm.

Ook al zijn we zelf geen juridische werkgever meer van onze uitgezonden medewerkers, we voelen  ons wel verantwoordelijk voor een juiste gang van zaken rond verloning, afdracht van pensioenen en dergelijke.  Payrollforall blijkt daarin een ideale partner, het voelt alsof zij een verlengstuk zijn van mijn eigen bedrijf. Het zijn als het ware collega’s op afstand.  Maar misschien is de belangrijkste reden voor het succes van deze samenwerking wel dat we allebei hetzelfde hoge serviceniveau hanteren richting onze klanten. Ook op dat vlak klikt het tussen ons.”

PAYROLLING VOOR ALLE ORGANISATIES

Payroll beveiliging

BEVEILIGING

Payroll horeca

HORECA

Payroll agrarisch

AGRARISCH

Payroll metaal

METAAL

Payroll dienstverlening

DIENSTVERLENING

Payroll callcenter

CALLCENTERS

payroll-uitzendorganisatie

UITZENDORGANISATIES